Spunetimi va rog frumos, cu ce v-am gresit noi jucatorii, voua , celor de la echipa technica ?

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de Hello_Friend, 8 Ian 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Hello_Friend

Hello_Friend Novice forum

Spunetimi va rog frumos de ce de fiecare data cand "reparati" un bug, stricati alte 5 chestii la joc care oricum nu mergeau perfect, dar macar mergeau ?
    Spunetimi va rog frumos de ce tineti o echipa de suport atata de incompetenta ?
    Spunetimi va rog frumos de ce numa la voi nu se poate rezolva problema cu bugurile si la alte jocuri online se poate ?
    Ajutati-ma si pe mine sa inteleg, va rog frumos , cu ce v-am gresit noi voua ?

Am scris aceste intrebari cat se poate de serios si astept un raspuns serios pentru ca aceste probleme sunt cat se poate de reale . Uite chiar va rog frumos sa ma faceti sa inteleg si eu ca chiar exista un motiv real pentru toate aceste probleme si defapt nu isi bat aia joc de noi .

2. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

nu astepta un raspuns
    noua politica din cat am vazut este de a nu da niciunfel de informatii, iar daca devii prea insistent ori iti sterg postarile ori inchid tema
    dar raspunsuri tot nu capeti

3. axel

axel Team Leader Team Seafight

Dezvoltarea unei aplicatii presupune integrarea diferitelor componente intr-un ansamblu. Uneori, rezolvarea unei erori poate intr-adevar duce la crearea altor erori, in componenete care anterior mergeau bine. La fel de usor, rezolvarea unei erori poate duce la manifestarea unor erori fixate anterior.
    Ceea ce putem face e sa inregistram si sa reproducem erorile cat mai rapid. Ne puteti ajuta prin raportarea lor cat mai rapida si detaliata prin intermediul suportului de joc, forumului sau Discord. Prioritatea remedierii erorilor este stabilita in functie de impactul pe care il au in aplicatie si este stabilita de catre echipa de dezvoltatori.

_SC0RPION.LIVIU_ și Cataleya apreciază asta.
  4. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Problema in privinta lagului ieste ca si acum 6 luni zi de zi lag.... pana cand ? Nu se stie !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.