status premium

Discuție în 'Ajutor' creată de _corsair_, 27 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Buna dimineata tuturor!

Domnule Pianoman, multumesc pentru lamuririle oferite pe aceasta tema.
    Totusi, deoarece sunt unul dintre cei care a scris la suport pentru a intreba de ce nu mai am premium (cel acordat de bp ca sa ne "fac pofta" ca pe viitor sa il cumparam ) pana pe 22.06.2014 va intreb:
    1. Daca ma deloghez in 30 sec in loc de 10 mai am nevoie de vreo confirmare ca nu am premium?
    2. Stiti cand si cum se va rezolva aceasta "pierdere temporara" a statutului premium oferit (raspunsul pe care l-am primit de la suport fiind conceput de un robotel, probabil, fiindca nu ofera lamuririle cerute...nimic nou de altfel)?

Recunosc, sunt alte chestiuni legate de joc care ma deranjeaza si pe mine mai importante decat aceasta (si, din pacate, nu s-a rezolvat mai nimic, cu toate ca multi am scris -intr-un fel sau altul- despre acestea). Dar si aceasta situatie spune ceva despre cum suntem priviti si consiliati noi, jucatorii/cotizantii acestui joc, de reprezentanti ai bp.

Multumesc pentru timpul acordat si, anticipat, pentru raspuns.
    Sa auzim numai de bine!

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Erori sunt multe si nu vor putea sa fie eliminate in timp real fiindca jocul nu mai este cel original ci unul facut numai din patchuri si, asa cum era de asteptat, au aparut erori intre ele si incompatibilitati. Varianta sa dispara erorile ar fi sa rescrie codul sursa dar cine crezi ca se baga sa faca asa ceva tinand cont ca vorbim de munca de peste 1 an pentru programatori. Mai bine repara cate o eroare din cand in cand, mai pun un petec si se roaga sa nu moara cu totul.
    Eroarea ta este intr-o lista de erori mici ceea ce inseamna ca o reclami si cam atat deoarece pana se rezolva (daca se rezolva) vor trece muuulte luni.

simbad68 apreciază asta.
  3. simbad68

simbad68 Junior Expert

de acord cu SeafRO

4. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

cred ca este o scamatorie bigpoint sa pierdem matrozu iarasi :))

5. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Multumesc pentru raspunsuri si interesul aratat :)
    Va doresc spor in toate!

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

1. Nu.
    2. Daca aveti probleme legate de pierderea / expirarea contului Premium va rog sa va adresati suportului. Ei pot verifica si va pot oferi o solutie. Acest tip de problema nu poate fi rezolvata prin intermediul forum-ului.

Succes!
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.