Sugestie stop discriminarii, vreau si eu reducere 50% la payment

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Zeusian, 29 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti reducerea costului produselor la payment cu 75% pentru Romani?

1. Da, in mod imperativ!

88,9%
  2. Mi-ar placea!

11,1%
  3. Sunt multumit de costuri si sunt de acord ca ungurii sa plateasca mai putin!

0 vot(uri)
    0,0%
  4. Doresc cresterea preturilor la payment.

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu mi se pare normal sa am acces la anumite facilitati ale jocului la un pret dulu fata de jucatorii din ungaria, in conditiile in care nivelul de trai din Romania este mult mai mic.
    ca urmare solicit in mod expres sa inceteze aceasta discriminare si sa imi ofere BP 75% reducere, minim ca urmare a standardului de viata si a duplicitatii actiunilor sale!!!

blekota21 și Spirit_Breaker apreciază asta.
  2. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Perfect de acord.Poate standardul de viata nu are sustinere juridica dar eu credeam ca o tara ca Germania a incetat demult cu discriminarea etnica.Corect si legal ar fi ca toti jucatorii sa beneficieze de sanse egale.

3. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Plus ca,preturi mai mici inseamna vanzari mai mari deci profit mai mare.Decat sa vindeti un i-tem cu 10 euro mai bine vindeti 3 cu 5 euro3*5=15 deci profit cu 50% mai mare.

4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ei nu stiu sa vanda nimic + ca ei facand diferente intre useri cu ofertele din payment au pierdut multi clienti.

O sa fac o propunere pentru un nou sistem de payment unic si mai bun, poate v-a fi luat in considerare.

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Jucatorii din Romania profita de acelasi tip de oferta in cadrul altor jocuri marca Big Point. Asa cum s-a precizat deja, la introducerea ofertelor, este vorba despre un prim pas realizat in oferirea unor avantaje jucatorilor est europeni, in urma unor teste realizate pe o perioada lunga de timp.

Feedback-ul vostru va fi inaintat mai departe. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.