Stornare tunuri

Discuție în 'Ajutor' creată de zuzulik.vlad, 3 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

2014-11-03 15:23:37Ai primit -1 x Tun de calibru 55. Motiv: Stornare
    2014-11-03 15:23:37Ai primit -1 x Calibru 60. Motiv: Stornare
    2014-11-03 15:23:36Ai primit -1 x Tun calibru 50. Motiv: Stornare

2014-11-03 11:01:13Ai făcut cea mai bună ofertă şi ai câştigat 1 x Tun calibru 50. Acum poți folosi câștigurile
    2014-11-03 12:01:20Ai făcut cea mai bună ofertă şi ai câştigat 1 x Tun de calibru 55. Acum poți folosi câștigurile.

Pot sa stiu si eu ce naiba se intampla si de ce mi-au disparut tunurile din depozit???????

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

din cauza bugului cu tunuri :) daca l-a folosit aku ti le-au luat inapoi

3. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

Ai primit -10 x Calibru 60 niv. 3. Motiv: Stornare
    ce bugg omule ca eu nici nu stiam de el mia luat si de nivel 3 :) domnule admin care e problema ca daca trimit la suport degeaba as trimite

4. _BRAINIAC_

si nu mai zic si cristale pierdute la rafinare deci macar un raspuns sa nu incep sa imi bag si sa imi scot ca deja e nesimtire curata

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Informatii despre tunurile retrase in decursul zilei de astazi pot fi gasite AICI.
    Daca considerati ca retragerile au fost incorecte va rog sa sesizati suportul si sa solicitati o verificare.

6. _BRAINIAC_

pai ok eroare vizuala dar dc imi ia tunuri de niv 3 ??

7. =Decadent=

S-au retras toate tunurile care au fost multiplicate pe parcursul zilelor in care eroarea a fost activa. Repet: daca considerati ca retragerile au fost incorecte va rog sa sesizati suportul si sa solicitati o verificare.

8. simi2

simi2 Mogul forum

sigur celor de la suport o sa le para rau. si atat.

9. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

2014-11-03 14:29:17Ai primit -1 x Reparaţie tun nivel 2. Motiv: Stornare
    acest tun a fost castigat la licitatie!
    cum putea sa fie multiplicat?

10. simi2

simi2 Mogul forum

acum am verificat si eu si mi-au disparut 4 tunuri de reparatie 2. buna treaba BP. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. hotilor

Modificat ultima dată: 3 Noi 2014
  11. simi2

simi2 Mogul forum

cum se poate ca din cauza unei greseli care nu a fost generata de mine sa mi se retraga 4 tunuri castigate cinstit la licitatie. acum o luna cand am sesizat ca la orice licitatie la care participam (toti jucatorii) nu avea castigator, BP nu a restituit jucatorilor sumele licitate. Buna treaba BP. sunteti corecti, cinstiti si meritati falimentul.

12. simi2

simi2 Mogul forum

si inca o intrebare: daca particip azi, maine la o licitatie mi se va retrage obiectul licitat si castigat? asta e ptr reprezentantii BP.

13. =Decadent=

Acest tip de problema nu poate fi rezolvata prin intermediul forum-ului.
    Daca considerati ca tunurile s-au retras gresit va rog sa va adresati suportului si sa solicitati o verificare. Daca ati castigat item-urile la licitatie inseamna ca aveti un log de intrare in jurnalul de bord pentru ele.

14. simi2

simi2 Mogul forum

da si eu trebuie sa caut in jurnal ca am castigat cinstit tunurile. in conditiile in care am pagini intregi pe o zi intreaga. cauta acul in carul cu fan. degeaba ma adresez suportului. m-am adresat si acum o luna in privinta licitatilor si nu s-a intamplat nimic. a mai fost o problema la un event destul de apropiat. de fapt indiferent sa scriu pe forum sau la suport, aveti raspunsuri standard: " nu ne pasa de voi jucatorii". o sa postez un dialog cu suportul ca sa fie destul de veridic.

15. =Decadent=

Asa cum am precizat anterior, pe forum nu va putem ajuta. Va putem doar indruma spre cei care o pot face.

16. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

CUm sa fie multiplicat daca eu am licitat pentru el??? explicatimi si mie ca nu inteleg

17. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

dar trimite mesaj la suport k aici nu are cine sa te ajute!!!
    nu mai plangeti degeaba pe aici

Tђє.Bєѕт apreciază asta.
  18. simi2

simi2 Mogul forum

D-le Decadent, macar spune-mi la ce zile se refera BP ca s-au multiplicat tunurile. eu am licitat aproape in fiecare zi. mi-e foarte greu sa iau la rand jurnalul.

19. simi2

simi2 Mogul forum

nu mai am nevoie de raspuns. am luat pagina de pagina. oricum jurnalul meu nu mergea decat pana la data de 21.10.2014 dar intradevar in perioada asta am licitat si castigat 4 tunuri reparatie 2. oricum asta nu e motiv sa-ti fie luate inapoi, pentru ca nu jocul nu mi-a dat 8 in loc de 4. si rog moderatorii sa nu inchida subiectul. pentru ca problema inca nu s-a rezolvat. astept raspunsul evaziv al suportului.

20. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

mie mi s-au retras tunuri de 60 rafinate lvl 3, doar 2 la numar si inca cateva de 55 lvl 0, eu unul nu am rafinat tunuri de luni de zile iar de 55 nu am cumparat si nici licitat la acestea, doar ce am castigat din cufere (oricum stau in depozit).
    As putea sa fac o plangere pentru ca acest lucru se numeste furt ? ce ziceti ? Mie oricum nu imi mai trebuiau acele tunuri dar daca vreti sa va jucati cu focul nu o sa fie bine...doar va sfatuiesc sa incercati sa nu mai furati pe viitor pentru ca nici eu nu fur de la voi

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.