Stornare tunuri

Discuție în 'Ajutor' creată de zuzulik.vlad, 3 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

@~cristinutza~
    Daca aveti o problema / opinie legata de subiectul in discutie va rog sa o exprimati. Daca aveti probleme / opinii legate de alte lucruri va rog sa le exprimati in rubricile aferente sau sa creati altele noi. Off topicul este sanctionat.

Eroare la care se refera anuntul s-a petrecut dupa synk-ul zilei de 14 octombrie.

Tunurile au fost retrase de pe cont. Sau aveti doar mesajul de retragere si tunurile sunt inca in depozit?

2. ~cristinutza~

~cristinutza~ Novice forum

Pe bune? poi eu pe 14 octombrie nu am luat 2 tunuri de 60... de ce mi s-au retras 2?

3. =Decadent=

Asa cum am precizat deja, in forum nu va putem ajuta suplimentar. Va rog sa sesizati suportul si sa cereti o verificare a retragerii facute.

4. ~cristinutza~

~cristinutza~ Novice forum

serios? sa mi se raspunda la fel ca la premium? mi sa raspuns ca mia expirat la 1.11.2014 dar eu stiam clar ca expira pe 1.12.2014.... nu mai apelez la nici-o verificare ca oricum verificarile nu se fac.... si decat imi fac niste nervi inutil

5. =Decadent=

Daca considerati ca exista o problema (tunurile au fost retrase eronat) si o doriti rezolvata este necesar sa sesizati suportul. Doar ei pot verifica / trimite mai departe si oferi o solutie.

Off topic: Sunteti suspendat / suspendata. Va recomand sa lecturati regulamentul forum-ului, in special sectiunea de off topic (repetat). Ma astept ca pe viitor sa respectati problemele sesizate de colegii Dvs. si sa nu abateti discutiile inspre alte teme.
    Toate detaliile CORECTE legate de statusul de membru premium se gasesc la sectiunea Piata / Abonamente. In orice alta zona informatiile pot fi eronate. Anuntul poate fi gasit aici.

6. simi2

simi2 Mogul forum

D-le Decadent, esti tampit? Nu este nimic off topic in afara de tine. Da-ti o suspendare. Jucatorii scriu despre probleme legate de stornarea (ABUZIVA) fara nici un motiv a unor tunuri. Se creaza acest subiect, scriem mai multi despre aceasta problema si tu spui ca suntem off topic. Suportul l-am contactat si ce crezi ca mi-a spus. Sa ma uit pe forum la Anunturi oficiale. Adica ne trimiteti de la Ana la Caiafa. Mentionez ca am pus in mesajul catre suport si din jurnalul de bord, Data/ora la care am castigat tunurile stornate.

*~Tina~* apreciază asta.
  7. =Decadent=

:) Nu vad sa va fi adresat Dvs. vreo observatie de off topic. M-am adresat colegului/colegei de mai sus care de doua zile este preocupat de subiectul premium, si alte x buguri, in postarea legata de stornarea tunurilor. Adica aceasta. Inteleg ca sunteti nemultumit de situatia creata insa aceasta nu scuza derapajele verbale de genul celui de mai sus. Va recomand sa va revizuiti limbajul si sa cititi cu atentie ce postez si cui ma adresez.

Faptul ca raspunsul suportului va indruma catre forum inseamna ca problema este de natura tehnica (de competenta programatorilor) iar in forum veti gasi update-urile acestor tipuri de probleme: fie in sectiunea de anunturi oficiale fie in cea de patchday/patchnotes.

8. simi2

simi2 Mogul forum

D-le Decadent, ati citat si postul meu alaturi de cel al cristinutzei. Si in acest caz nu aveti dreptate. Eram nervos. Dv. ma trimiteti la suport si suportul ma trimite sa citesc anunturile oficiale pe care deja le-am citit. E o situatie foarte des intalnita si nu e normala. E a IV a sesisare pe care o fac suportului fara rezolvare. Si e a III a sesizare in 2 luni de zile. Si nu sunt singurul. Ca sa fie mai veridic o sa postez si dialogul meu cu suportul ca sa vedeti daca ceea ce se intampla e normal.
    Pentru limbaj, imi cer scuze. De obicei nu am asemenea limbaj, fapt care poate fi confirmat de toate postarile mele de pana acum. Doar ca nu numai eu trebuie sa-mi cer scuze. Poate ar fi cazul ca si societatea pe care o reprezentati sa-si ceara scuze pentru neplaceriile create, sa remedieze ce este de remediat, nu sa trateze cu sictir si sa-ti spuna dupa ce te trimite la plimbare "sper ca ti-am putut fi de folos".
    In situatia de fata pe mine nu ma intereseaza altceva decat recuperarea acelor 4 tunuri regenerative castigate cinstit. Sunt foarte curios cat poate dura asta.
    Sa auzim de bine, ca de rau am tot auzit.

9. =Decadent=

Situatia se afla inca sub investigatia departamentului tehnic ca urmare a unor comportamente diferite a conturilor.
    De exemplu pe contul meu apare:

2014-11-03 14:02:41 Ai primit -40 x Tun Voodoo. Motiv: Stornare
    Nu imi lipseste nici un tun desi mesajul din jurnalul de bord spune altceva.

Nu va pot oferi un termen de rezolvare, inca. Actualizarile pe acest subiect vor fi facute in cadrul forum-ului imediat ce vom avea un info asupra lor.

10. simi2

simi2 Mogul forum

Sunteti un fericit. Mie chiar mi-au fost stornate. Sunt curios de termen. Prima mea sesizare la suport a fost acum 2 ani si jumatate, referitor la figura galion nivel 2 pe care o avem de atunci, dar nu-mi aparea si nu-mi oferea 3% forta de atac. Si a ramas la stadiu de sesizare.

11. simi2

simi2 Mogul forum

Asa cum era normal, azi mi-au fost restituite cele 4 tunuri regenerative. Nu stiu la ceilalti cum sta treaba. Bafta tuturor.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.