Feedback Suntem inselati pe fata cei care jucam corect!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Luigy!, 21 Iul 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Luigy!

Luigy! Începător forum

Am facut o postare despre acest player care foloseste Autotarghet, si mi-au sters postarea de cateva ori de pe Grupul de discord Seafight, dupa care m-au dat afara.
    Am postat dupa aceea pe forumul Englez si incateva minute postarea a fost stearsa, din motive necunoscute.
    Deci, se pare ca cei care au relatii sau care Lucreaza la Bigpoint pot sa faca ce vor ei. Nu mi se Pare normal ce se intampla.
    Asta'' Mikaelson¹ 275842/14 '' si cei cu numele predator din gilda ЄηĐ si 1-C (Eg1 si Eg2) Folosesc autotarghetul la greu si nu ia nimeni nici-o atitudine. Nu ma intereseaza sa fie banati permanent sau chestii, scopul este ca lumea SA NU MAI FOLOSEASCA AUTOTARGHET.
    Dati like si un comm care sunteti de acord, cat mai apucati, banuiesc ca si asta or s-o stearga:)
    O zi frumoasa tuturor! :*

Modificat ultima dată: 21 Iul 2021
    jhonny, KingTigeR și WaterMann apreciază asta.
  2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

L-ai uitat pe killer_cz si armata lui de boti :)))

LE: ceea ce nu intelegi tu sau as zice ca refuzi sa intelegi e faptul ca lucrurile au degenerat rau de tot, atat de rau incat serverele ar fi goale chiar de ar face o unificare din toate serverele in momentul de fata.

In prima faza vor fi "banate" cu acel debuff, barcile in care nu s-au bagat bani si aia care au deranjat (forum, ticket, discord si cei care au batut "adminii" de pe harti). Va urma putina liniste, apoi iar banari , dar botii nu vor disparea.

Modificat ultima dată: 21 Iul 2021
  3. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Ca tot mi-am adus aminte, anul trecut in vara un coleg de ally avea 2 barci pe bot logate in acelasi timp, de pe acelasi program, se logau amandoua in acelasi timp, faceau acelasi lucru. Barca in care s-au bagat bani a ramas pe mare, aia in care nu s-au bagat bani a fost banata 2 saptamani. Mai departe decizi tu ce si cum.

PS: Am o singura barca pe care joc

4. WaterMann

WaterMann Începător forum

Totală dreptate! Si eu m.am saturat de astia care folosesc bot-uri sa scufunde playerii.
    Cât despre faza cu aia care sunt protejati de admini...in loc sa ii baneze, ii încurajează sa triseze in joc... Si se mai mira de ce au din ce in ce mai putini jucatori...

5. KingTigeR

KingTigeR Începător forum

Vorba aia, @IceBull3t Pentru unii mumă, pentru altii ciuma...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.