Super patch-uri ( Lag + bug-uri )

Discuție în 'Ajutor' creată de Spirit_Breaker, 14 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Nu merge sa loghezi, Se blocheaza butonul de atac si nu poti trage pe jucatori , "Ochii de vultur sunt degeaba", Bengalul de incetinire nu merge, Piratii nu mai apar sa-i echipezi. Ziceti ca vreti sa inchideti jocul si am terminat toata treaba... Nu stiu ce patch-uri faceti voi, dar toate au venit cu bug-uri la pachet.
    Vreau si eu un raspuns pentru toate astea, sa stiu daca mai continui jocul sau nu... :(

EDIT: Unele NPC-uri nu se misca , au inghetat...

Modificat ultima dată: 14 Mar 2014
  2. sunfireee

sunfireee Novice forum

Da ... dupa restartul de mai devreme a luat-o la vale jocul .
    Uitati ce imi apare pe contul mai mic pentru proba de nivel 12
    http://postimg.org/image/ukbv68zxr/

Poate sa ne lamureasca un moderator? Sau iar dormiti , pardon din nou?

3. Akeron.FBI

Akeron.FBI Începător forum

deci in loc sa ne ocupam de hartii gen pvp sau pve sant prima data de acord cu tine.Spirit.
    in loc de patch cupe de bokor sa faca jocul functionabil nu updat si ams si abs...ci sa te poti oga si distra daca nu close game,pana reusesc sa mai scoate din bug-uri

4. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

sunfire-vei ca ai un scrool trage de el in jos si o sa ajungi la misiunile de la lvl-ul tau, prin patch-ul asta au introdu toate misiunile pe care le-ai facut sau nu pana la nivelul tau actual. bafta!

5. sunfireee

sunfireee Novice forum

intradevar , dar eu ma refer la proba , acum nu pot da proba asta e problema , imi apare proba de nivel 2 in loc de cea de 12

6. Spirit_Breaker

Da, acum am verificat misiunile si nu imi apare misiunea de LVL 20 ... daca bagau harti noi, nu mai comentam nimic :D , dar asa => lag + bug dupa bug...

Modificat ultima dată: 14 Mar 2014
  7. BlackCata

BlackCata Novice forum

Macar voua va apare ceva... La Europa Globala 5 inca nu au dat drumul.

8. Spirit_Breaker

Apasa CTRL+SHIFT+ DEL ( iti apare o fereastra, bifeaza tot si dai sa curete de la inceput + Clear), incinde browserul si logheaza.. Poate asa iti merge.

9. BlackCata

BlackCata Novice forum

Stiu de ce zici tu doar ca in cazul meu apare un LOST CONNECTION ! la 20%. Nici macar nu ajunge in faza in care autentifica user-ul. La noi (EG5) mai tine inca vre-o ora minim.

10. Spirit_Breaker

Acum se da si log out aiurea :)))

11. VLAD

VLAD Talent de excepţie

pentru ce mai exista longurile daca pentru a ataca un npc/jucator trebuie sa fii exact langa el???

12. Spirit_Breaker

Ehee, stai ca am vazut jucatori cu super super super superr longuri.. Nu stiu cum trag aia dar eu cu long-uri + carticele de range ->nu pot sau dau pe ei, si am activata si sapienta...

13. ☆DeathShadow☆

☆DeathShadow☆ Novice forum

Sa speram ca in decurs de cateva luni se va reface treptat acest joc , caci altfel , ne cam plictisim vazaand cu ochi :D

14. BoBo

BoBo Junior Expert

La fel si noi...trebuie sa te apropii de jucator ca sa poti trage,cu longuri si carticele puse..

15. Spirit_Breaker

Au distrus jocul,si cred asta le era scopul.. :)

Devil apreciază asta.
  16. Devil

Devil Scriitor în devenire

activati cartea de long , dezactivati si puteti trage la npc/jucator sper ca am fost de ajutor

17. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am incercat si asta si multe altele si tot nu merge
    Trebuie sa fiu langa nava sau calare pe monstru ca sa trag
    Totusi, dupa o perioada pe care o vom nota cu n, distanta isi revine desi nu are logica sau orice alceva
    Felicitari echipei tehnice BP ca au reusit sa distruga jocul complet
    Nu merge nimic, nu te poti loga sau juca (daca trag 3 npc in tine iti moare jocul cu brio, nu mai spun daca tragi in alti jucatori sau, Doamne ce tupeu am sa amintesc aceasta actiune, daca esti la razbel) iar BP se tine de cupe, eventuri si alte porcarii
    Puteti sa va jucati voi cu ele stimabililor fiindca stiu ca ori de cate ori se implementeaza ceva se fac si buguri special pentru un cerc restrains iar pe noi sa ne lasati sa jucam jocurile altor dezvoltatori care nu au absolut nici o problema si nici nu lasa jucatorii sa vorbeasca singuri fara sa faca nimic pentru imbunatatirea conditiilor de joc
    Ca sa fie total lipsiti de bun simt, mai dau si cadouri consistente jucatorilor daca jocul da eroare sau I se intampla o nedreptate unui jucator
    Unele fraze le-am scris fara punct si virgule, cam cum merge jocul asta.
    Daca spun ca mai lipsesc carnatii ca varza este jocul va suparati pe adevar sau faceti ceva ca sa eliminate erorile?
    Sa stiti ca nu ne deranjeaza daca spuneti ca inchideti jocul o saptamana sau doua pana il faceti sa mearga dar ne suparam daca va bateti joc de noi si nu faceti nimic decat sa dati restart si sa bagati eventuri fara logica si fara speranta de a juca decent macar.
    Poate ca o mica greva - eventual pe termen nelimitat - a celor care joaca si cu cardul ar fi binevenita sa va aduca mintea la cap si sa va arate care sunt prioritatile.

☆DeathShadow☆ apreciază asta.
  18. BoBo

BoBo Junior Expert

Degeaba..rezolvi unu,apare alta eroare. :-j Merge nesimtit de prost jocu' + erorile.

19. Toχic

Toχic Novice forum

Ce se intampla cu jocul asta?longurile nu au efect,nu ne putem conecta etc.

20. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problemele aparute in urma ultimului patch au fost deja trimise mai departe, catre cei in masura sa le rezolve.
    Nu va pot oferi un termen pentru rezolvarea lor. Va recomand sa urmariti sectiunea de anunturi oficiale si patch-day / patchnotes.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.