Trece timpul

Discuție în 'Întrebări generale' creată de FikuMikuNaKocyku, 13 Sep 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Îmi dau seama că cei din echipa de moderatori de forum ori jucătorii puțin numerici care mai stau pe aici nu pot răspunde. De asemenea, știu că acest subiect s-a tot discutat. Dar mă tot uit la piața aceea normală, în care se licitează, deschid cufere sau mai adun luminițe și toate acestea mi se par învechite. Adică luminițele îți oferă 100 de perle (fără duplicator), de ce le-aș culege? La piața veche se licitează pentru chestii nesemnificative astăzi, căci 10 cristale nu te ajută cu nimic dacă vrei să îți faci full abilități (când tu ai 6 arbori de abilități). În orice caz, mă întrebam următoarea chestie: Când vor veni lucrurile astea în prezentul seafight? Adică, vor fi vreodată adaptate la nevoile și consumul jocului actual? (Mă refer că un cufăr îți oferă 4k muniție cu duplicator, alea sunt 8 salve, cu o navă medie)

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Acest tip de nemultumiri au fost transmise de-a lungul timpului catre dezvoltatori, și cu siguranță o vom mai face în viitor.
    Înteleg nemulțumirea. Întrebarea e: care sunt item-urile dorite și in ce cantitate (exemple concrete)?
    Ce anume v-ar face să reintroduceti culesul luminițelor în activitatea Dvs. de joc?
    Actualizari se fac continuu, ținând cont de o anumită balanță a jocului,

FikuMikuNaKocyku apreciază asta.
  3. FikuMikuNaKocyku

Hai să începem cu piața normală și item-uri pe aur:
    Înțeleg că jucătorii care încep acuim jocul trebuie să se descurce în condițiile în care jucam și noi acum 15 ani, dar pachetele de licitații de la piață sunt oricum imposibil de luat, chiar dacă ai vrea acele 100 cristale, ele nu te ajută prea mult să termini toate abilitățile și sunt aproape imposibil de luat, că vin cei mari și licitează ca să scape de aur. Aș propune creșterea la 500 de cristale. Sau 300, ca să nu spuneți că sunt exagerat. La fel și toate echipamentele de pirat care sunt acum câte 100 să fie crescute la 300 (să poți echipa măcar o barcă mică). În rest, în piața de licitații aș băga mai des chestii event, gen tunuri bastion măcar sau diferite design-uri sau mai multe tipuri de muniție ori boostere. Țin minte când m-am apucat de joc adunai bani o săptămână să licetezi să iei o tortuga. Dacă puneți în piața pe aur 7 zile de premium, se vor rupe miliardele de gol acolo, garantez.
    În rest, aurul este irelevant pentru orice jucător mare.

Cuferele - Cuferele ar trebui să aibă o diversitate mai mare. În momentul de față cel mai des primești 15k confeti, luminoasă și muniție de turnuri. Ar trebui scăzută puțin rata acestor cufere și crescută rata celorlalte. Iar muniția ar trebui să fie la 10k (20k cu duplicator) cum sunt și cuferele de event și să primești o diversitate mai mare de muniție. Premium-ul ar trebui să rămână în cufere, căci este foarte util acolo. Dar aș băga și niște boostere (tunuri lustruite, punte superioară etc sau hărți bonus din astea mai speciale). Aș băga și boostere noi: booster perle, booster safanad, booster yulong, care să îți crească cu 25% cantitatea de monedă primită.

Luminițele - Singura soluție ca luminițele să fie relevante este să băgați mecanica din eventuri, adică după o luminiță să ai șansa de a lua 10% dmg sau protecție sau viteză sau ceva. Maxim 5 minute și să nu fie cumulativ. Adică ai luat o luminiță, ai 10% bonus la daune tunuri timp de 5 minute, dacă iei o luminiță care ar fi dat tot daune tunuri să primești în loc 30 safanad sau ceva. După ce expiră cele 5 minute, poți lua iar bonusul ăla. Iar bonusul de viteză, dmg, apărare, bonus de aur etc. pot fi deținute în paralel, așa că se vor bate pe luminițe și farmerii și bătăușii, iar cei care joacă cu bot nu vor fi avanajați să adune milioane de ore de bonus.

La căpitani aș băga și opțiunea de a face mai multe hărți bonus, adică dacă trimit un căpitan să facă un capricornus să pot selecta să facă atâtea hărți cât duce vitalitatea.
    Momentan la asta mă gândesc. Sper să mai adauge și alți jucători.

Modificat ultima dată: 14 Sep 2024
    **฿αŕъαŕσśśα** și axel apreciază asta.
  4. FikuMikuNaKocyku

De asemenea, desi nu stiu daca axel mai citeste aici, furtuna de nisip din zona 41-50 este foarte faina, de ce nu se implementeaza pe toate marile? Ca doar se pot face `furtuni tropicale/de zapada/vulcanice` si sa inceapa in mai mult de o harta dintr-o anumita zona.
    Asa ne-ar forta si pe noi sa stam mai inghesuiti si, deci, sa ne batem si ar mai pune probleme si botilor.

axel apreciază asta.
  5. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

event de cosum!?