Tunuri amirale

Discuție în 'Ajutor' creată de BejMarius, 6 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BejMarius

BejMarius Novice forum

Salutare tuturor ,din 175 de cufere incuiate normale , nu mi-a dropat nici macar un tun amiral... in afara de payment , stiti de unde pot face rost de ele ?
    ps: ziceati ca dropul se scade , nu ca se scoate.

Modificat ultima dată: 6 Iul 2017
  2. PaulPaul00

PaulPaul00 Începător forum

Salut, din aproximativ 300 de cufere am luat eu unul. Mai poti cumpara tunuri amiral din Sala ligii cu Monedele concurentului.

3. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Tunurile amiral pot fi achiziționate și din Sala Ligii. Trebuie vă aflați fie în Liga Meduzelor, fie în Liga Baracuda.

4. Cea mai usoara metoda de a lua tunuri amiral e va mutati in liga meduzelor, aici puteti lua mai multe monezi ale concurentului intr-o luna, ca nu sunt toti playerii mari!!!!

5. ...~seastorm~...

...~seastorm~... Începător forum

Ori pur si simplu strangi perle si urmaresti cand le baga la mega sau happy...

6. e mult mai rentabil cu sala ligii sa-ti iei admirale, adik daca stai regulat pe joc si tragi in fiecare zi , faci puncte ca sa urci in clasament si sa iei monezi, cu perlele poate sa faca si altceva , castele, abilitati, cufere, etc

7. BejMarius

BejMarius Novice forum

multumesc tuturor de raspunsuri , nu stiam ca trebuie sa fiu neeaparat in liga meduzelor sa pot lua tunurile. bafta

8. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Temă închisă

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.