Suport tunuri calibru 60

Discuție în 'Ajutor' creată de *VAMPIRUL*, 7 Apr 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *VAMPIRUL*

*VAMPIRUL* Începător forum

am cumparat azi 10 tunuri calibru 60 niv4 si leam primit si dupa zece minute au disparut?

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa va adresati suportului cu aceasta problema. Nu este o situatie care poate fi rezolvata prin intermediul forumului. Nu uitati sa adaugati in tichet logul de achizitie a tunurilor din jurnalul de bord.
    Succes!

3. *delta-dagger*pa

*delta-dagger*pa Novice forum

Bună ziua, as avea și eu o curiozitate,nu mă joc de un an seafight iar acuma văd ca sau cam schimbat lucrurile pe aici,îmi poate explica cineva care tunuri sunt mai bune pentru pvp și pentru alți jucători care au daune mai mari?și datele mele ca email parola unde se găsesc acuma?Va mulțumesc.

4. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

salut! unii jucători preferă ciocanul destinului lvl 5, alții painbridger care se cumpără upgradat la lvl 3, eu prefer o combinație între cele două. Ideea a rămas aceiași de dinainte de a renunța tu la joc: tunurile care se cumpără cu bani reali sunt mai bune decât cele primite de la dezvoltatorul jocului.
    Pentru a doua întrebare pe pagina jocului la Nava -privire de ansamblu- găsești în colțul de jos -modifică datele de acces.

5. *delta-dagger*pa

*delta-dagger*pa Novice forum

Îți mulțumesc, am căutat tunurile dar nu am găsit tunuri decât Admiral în pat menționat da Mulțumesc mult pentru ajutor

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.