Uite santa...unde-i...santa?

Discuție în 'Ajutor' creată de B0UNCE, 14 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Intr-o singura harta am vazut santa lucia, un numar considerabil vreau sa spun. Cat despre celelalte harti in care se presupune ca ar trebui sa existe aceasta nava...ei bine, eu nu gasesc, dar cam la 3-4 ore vad ca apare un admiral. Din ce? Nu stiu. Deci...problema este..?

2. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Eu nu reusesc sa gasec nici macar un NPC de genu?
    Deci se stie ceva de acest bug??

3. focus79

focus79 Novice forum

in hartile de sus nu se gaseste santa si in hartile de jos lipseste sinclaire... npc-uri care scoteau amirali... macar nu au scos si calico... ca nu mai aparea nici un amiral :))

4. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

sunt 2 topic-uri deschise pe tema asta si vad ca nu se raspunde nimic din partea suportului...
    pare ca nu poti fi sigur de nici o functionalitate in jocul asta niciodata...
    pacat...

5. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Decadent...tu mai erai baza, scoteai forumul din rusine, dezamagitor.
    Deci, fara npc-uri, fara admirali. Cand dispare behemont-ul?

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sitatia este posibil sa fie legată de eroarea survenită la aparitia Admiralilor, după synk-urile de la sfîrșitul acestei săptămâni. In aceeași situație (număr scăzut sau deloc) se află toate NPC-urile care sunt legate de aceștia.

Nu va pot oferi un raspuns oficial la acest moment. Cel mai probabil il vom avea in decursul zilei de maine.

B0UNCE apreciază asta.
  7. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Ei, asa da, nu degeaba te consider eu "Baza forumului". Multumesc, speram sa se rezolve.

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problema se afla sub investigatie. Speram sa fie rezolvata la urmatorul synk.

9. $BAMSE$

$BAMSE$ Începător forum

sigur cam in o saptamina :) de fapt o asemenea rapiditate s-ar putea sa le dauneze programatorilor dumneavoastra , poate o luna ar fi mai realist la felul in care se rezolva problemele la big point :))))

10. Banii-s.tot

Banii-s.tot Novice forum

Esti cam optimist=)))
    Au fost cazuri cand nu au mai stiut sa rezolve unele bug-uri asa ca au scos definitiv acele itemuri de exemplu, deci asteapta la ce e mai rau.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.