Un nou bonus de logare

Discuție în 'Ajutor' creată de seafighteror, 1 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. seafighteror

seafighteror Începător forum

salut sunt lvl 27 m am logat in aceasta dimineata si nu am primit desaga ....
    dupa restart in forum s a spus ca problema a fost rezolvata ,,,,,totusi nu am primit recpmpensa cu desaga,,, il voi primi maine la urmatorul bonus sau cand
    multumesc
    ....2. Toți utilizatorii cu nivel de joc între 26 și 30 nu primesc o recompensă suplimentară (ar trebui să se primească 1x desagă imperială pentru atingerea primei borne).
    Ahoi pirați,

Cele două probleme au fost deja corectate de către echipa tehnică.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Seafight

#AQUASDOR#[FBI]# apreciază asta.
  2. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

eu am lvl 4 si nu am primit nimic

3. au fost corectate?pai si desaga unde este? nici eu nu am primito si bonusul de azi mia dat doar 3 mojo.cred ca desaga nu o mai primim :(

Modificat ultima dată: 2 Iun 2017
  4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Pinoman a spus ;Întâmpinăm două probleme în prezent cu noul bonus de login:

1. Bonusul pentru iulie (31 de zile) este activat în prezent.
    2. Toți utilizatorii cu nivel de joc între 26 și 30 nu primesc o recompensă suplimentară (ar trebui să se primească 1x desagă imperială pentru atingerea primei borne). Pinoman a spus din nou; Cele două probleme au fost deja corectate de către echipa tehnică. Inreabarea mea este urmatoarea . Cum au fost rezolvate cele 2 probleme daca eu si ceilalti n-am primit desaga ?!

Modificat ultima dată: 2 Iun 2017
  5. seafighteror

eu am primit, verificati pe forumul englezesc e un post cu privire la problema asta scrieti id si servarul ei verifica si in 20 minute primiti desaga

6. seafighteror

7. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

8. War39

War39 Începător forum

eu am alta intrebare , jucatorii de nivel 5 suntem discriminati ? bonusul cu desaga fiind de la nivel 6 in sus ? bag bani in joc lunar si ma discriminati ?

9. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Având în vedere că bagi bani lunar în joc, nu ai avea motiv să stai la nivel 5. Că tot veni vorba de treaba cu băgatul de bani în joc:

"Ahoi pirați,

Începând de vineri, 2 iunie 2017, ora 12:00 LST și până luni, 5 iunie 2017, ora 12.00 LST, pachetele de desăgi (pentru navă) vor fi din nou disponibile în secțiunea de plăți a jocului.

Echipa voastră Seafight"

spor la băgat bani.

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.