un tutorial

Discuție în 'Întrebări generale' creată de vali2bsal, 1 Sep 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Dragi moderatori...am si eu cateva nelamuriri in legatura cu abilitati si castele deoarece nu prezinta ce inseamna fiecare.Este dat numai pretul ce trebuie sa platim dar nu spune pentru ce platim.Am adresat acuma o intrebare si am primit un raspus placut si adevarat (Sant blonda si....)am fost tare amuzat de acest raspuns si vad ca sant oameni care recunosc capacitatea ...
    Acum sa revin la ce inseamna-
    Daune oculte
    Cool-down
    Preventie efec negativ
    Boots DoT
    DoT ticks
    DoT interval
    ReducereDoT
    Daca va este greu sa raspundeti trimiteti ceva ca sa stiu sa caut singur.
    As prefera un raspun favorabil si nu ma intereseaza nici de blonde .nici brunete ...

VLAD apreciază asta.
  2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Daune oculte = Daune generate de munitia oculta / tip voodoo
    Cool-down = perioada de racire = intervalul de timp care trece intre momentul de folosire al unui articol si momentul in care il puteti folosi din nou
    Preventie efec negativ = preventie fata de efectele generate de munitia oculta / tip voodoo
    Boots DoT = banuiesc ca e vorba de "Boost" nu "Boots". DoT = damage over time = daune generate in timp . Boost = crestere.
    DoT ticks = + cate daune in timp generati
    DoT interval = intervalul de trigger a daunelor generate in timp
    ReducereDoT = reducerea daunelor generate in timp

vali2bsal apreciază asta.
  3. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Multumesc.un raspuns f.bun si venit la timp.

4. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ma bucur ca a fost de ajutor.
    Topic inchis!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.