Unde a disparut viteza navei? De ce aveam tunurile in depozit si nu puteam sa le pun pe nava?

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 28 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Aseara deloghez si nava mergea bine iar acum merge ca si cand nu ar avea panze si mai are si vele elita. Ce se intampla stimati admini? Poate sunt eu prea batut in cap si nu inteleg cum de acest joc merge din rau in mai rau si in fiecare zi apare cate o eroare care ne face sa ne intrebam daca mai are rost sa intram a doua zi sau nu.

De ce am gasit jumatate din tunurile de pe punti si de pe nava in depozit si nu mai puteam sa le pun pe nava? A trebuit sa scot toate barele si abia pe urma sa pun intai tunurile si pe urma barele. Chiar este bataie de joc.

Rezolvati o data cu erorile ca ne-am saturat de ele. Vrem sa mai si jucam daca tot v-am umplut buzunarele cu euro.

Rog sa imi spuneti cand si cum se va rezolva problema vitezei fiindca imi moare nava pe mare cu toate castelele de viteza puse.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problemele legate de vele, viteza navei si tunuri au fost deja transmise mai departe catre departamentul tehnic pentru investigare si rezolvare. Imediat ce vom avea un feedback il vom posta in cadrul forum-ului.
    Multumim

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Multumesc. Voi urmari forumul si mai intru pe joc atunci candimi spuneti ca s-a rezolvat. Acum nu pot sa joc atat timp cat si cel mai lent NPC ma depaseste pe harta.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Actualizarile pot fi gasite // AICI //.

5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Acuma a scazut si dmj-ul tunurilor ?! Cum este posibil asa ceva din nou... ?! Sau gl-2 este servar de probe in locul betei acuma?!

6. водкин

водкин Scriitor în devenire

poi daca e inchis beta ....acum sv normale au devenit sv de test :)))))))))))

7. Ioan

Ioan Novice forum

dupa fiecare scufundare trebuie sa mergi la depozit sa te echipezi cu tunuri
    daca nu o vei face ,vei avea un dmg mai mic
    tot dupa scufundare viteza navei variaza ..imi dadu viteza pt vele de nivel 4 nave ...la ce mai am nivelul 5 de nave plus reparatorul automat de vele ?
    carateristic big point trebuie sa stricati ceva ca altfel nu veti avea frigiderele pline ..

8. Corsarul2010

Corsarul2010 Novice forum

Salut,

Luaţi o scufundare, băgaţi toate tunurile n depozit, echipaţi barca, relogaţi, reparaţi şi ar trebui să fie în regulă.

Sperăm că am putut să îţi fim de ajutor prin prezentarea acestor informaţii!

Multe salutări,

9. Ioan

Ioan Novice forum

ce tot faceti cu viteza asta ?
    ieri aveam 642 puncte viteza ,azi si dupa 3 scufundari am 467 puncte
    panarama de implementare
    reglati pe serverul beta dupa veniti cu panaramele astea la noi .

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

Mergi la depozit si verifica fiindca o parte din tunuri s-au teleportat acolo de pe nava. Pune-le la loc si va fi in regula.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.