Unde este noul 3D?

Discuție în 'Ajutor' creată de ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪, 2 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Se mai fac modificari sau ....nimic.Ni s-a comunicat de ieri ca se v-a schimba seafight in noul 3D si nimic.Ma gandeam ca au intrat tare chinezii dar praf.

2. jhacky

jhacky Novice forum

A fost doar o gluma de 1 Aprile daca nu teai prins :) .. dar cine stie , poate chiar o sa fie in 3D in ceva timp.

3. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

de la zis si pana la facut e cale lunga.

4. mydyla

mydyla Conte forum

si eu cred ca piano ne-a .... pacalit , ieri :)))) ...

5. Noltisor-RO

Noltisor-RO Cunoscător forum

Imi plac asa de tare glumele lui incat l-as concedia:))
    Tot de 1 aprilie:))

banditblue și Spirit_Breaker apreciază asta.
  6. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

nice )))

7. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Din partea unei firme care ne pacaleste pe noi de atata timp, nu cred ca mai era nevoie si de o gluma de 1 Aprilie, la cata bataie de joc a fost pana acum, 1 Aprilie trebuia sa fie singura zi in care fac si ei ceva serios.
    Dar nu, oamenii se tin de glume...Adica ce mai poti face dupa ce ai fost vandut?

banditblue apreciază asta.
  8. mydyla

mydyla Conte forum

mai bn ca nu s-a produs schimbarea ...mi-era frica sa loghez sa nu ma manance balena aia :)))) serios ....

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Raspunul colegilor Dvs. este corect.
    A fost 1 aprilie.

Dar .... poate ... in viitor ... cine stie ... poate chiar ne vom juca de-a piratii ... in cada.

pirate-bathtub-illustration-depicts-man-eye-patch-captains-hat-playing-toy-boat-30633580.jpg
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.