Feedback Unde s-a dus damageul???

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 10 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Apreciem ca vreti sa distrugeti jocul dar chiar sa ne reduceti damageul la jumatate nu ma asteptam. Va bateti joc sau competenta le apartine altora iar voi va multumiti sa faramati zilnic cate ceva?
    Cum este posibil ca dupa restart sa ne dispara damageul iar daca scoatem tunurile de pe nava sa nu putem sa punem inapoi decat 10-20 de buc? Sigur veti spune ca si Coana Mita Baston "Scuze Monser ca nu ne-am dat seama de ce facem" dar scuzele voastre deja suna a batjocura. Veti repara (probabil) aceasta eroare dar ne veti da timpul inapoi pentru bonusurile care expira? Sau veti oferi ceva in semn de scuze? In afara de marele si obisnuitul nimic sigur nu vom gasi altceva pe conturi.
    Incercati sa rezolvati cu aceasta eroare si sa vedeti daca nu ati facut si altele pe langa. Sa nu uit: noua grafica (ma refer la apa) este jalnica si sunt finut cand spun asta; parca este desenata de un grafician de la grupa mica ce abia acum invata sa deschida calculatorul.

2. dupa ce ca oricum navele nu prea pareau nave...acuma zici ca te dai cu sania pe covor si-arunci cu bulgari de namol...ca asta numai damage nu e :))
    culmea, daca schimbi skin-ul poti pune tunurile, dar dmg-ul ramane tot mic.

3. Ender

Ender Scriitor în devenire

Citez:

Actualizarea de azi va aduce câteva modificări în Seafight! Când veți accesa harta mării, vei vedea că reprezentarea grafică a apei a fost actualizată. Principalele motive pentru această modificare au fost îmbunătățirea performanței serverelor și aspectul apei, în general.

De fapt trebuie sa intelegeti ca a fost o greseala in traducerea venita, de fapt era:

INJUMATATIREA.

Daca pui cuvantul acesta se potriveste la perfectie.
    :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Daca nu te doboara criza te mananca Bigpointul!

4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Ahoi, Pirați,

Actualizarea de azi va aduce câteva modificări în Seafight! Când veți accesa harta mării, vei vedea că reprezentarea grafică a apei a fost actualizată. Principalele motive pentru această modificare au fost îmbunătățirea performanței serverelor și aspectul apei, în general.

Vă rugăm să rețineți că varianta grafică precedentă a apei nu mai este disponibilă, dar veți vedea noi animații de valuri pe harta mării care sunt activate în mod implicit. Puteți dezactiva valurile în secțiunea de opțiuni direct de pe harta mării.

Multumim ca ati rezolvat problemele de pe acest joc:)).....o intrebare insa...apa e potabila acum?:))

Tђє.Bєѕт apreciază asta.
  5. βζдქέ

βζдქέ Novice forum

Este un update care a fost pus in functiune mai intai pe serverul BETA . Acolo sunt sigur ca toti au observat ca nava numai are sloturi pentru tunuri si vele . De ce ati facut acest "UPDATE" daca nu era bun de nimic inca ? Clasic BugPoint ...

6. ~`Ghost89`~çƙ™

~`Ghost89`~çƙ™ Începător forum

Mda....in sfarsit cineva care ne face intotdeauna fericiti...DRAGII BUGPOINT...asta trebuia sa fie numele vostru, aici pot sa spun ca a iesit mai rau decat pe beta in legatura cu ce upgrade-uri vreti voi sa faceti...nu aveti treaba cu asa ceva. multumim pt bonusurile care le-am primit si nu putem profita de ele....VAI DE CAPU VOSTRU.....

Modificat ultima dată: 10 Sep 2014
  7. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Da, harta marii era problema acestui joc. Acum nu mai arata a mare, arata a mocheta . Bine ca avem bonusuri de damage din pergament ca nu mai foloseste la nimic. De la 4800-5000 per salva, am ajuns sa trag cu 3100-3300. Daca tot ne-ati pus covor, macar puneti unul rosu si dati-ne niste papucei sa-l intretinem curat.

8. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

9. alexander-king

alexander-king Novice forum

Stimati domni Admini Dece ati sczut damageul adica azii dimineata dadeam cu 9 mii cu pulbere pe npc si acum dau cu 4 mii unde e corectitudinea din joc? Si mai va mirati ca nu aveti jucatori

10. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

si eu dadeam inainde de restart 10600 normal ,critic 13500 (pulbere) si acuma dau 5734 normal 7150 critic + ca sau dezactivat si alea de la castel : manual balistica , Sexantul si Pulberea extra ..

11. alexander-king

alexander-king Novice forum

Asta daca nu se refacen sigur se vor pierde juctori nu mai merita sa investeti nici macar timp dar bani pt asa cev

12. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

sigur majoritatea din cei care joaca nu baga bani la cate probleme sunt... dar unguri , turci si bulgari 100% baga ca ei au la reducere :))

13. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu nici acum nu am primit bufful si nu imi mai fac sperante dar imi expira si celelalte pentru care am dat cristale iar ei sigur nu imi dau nici macar cristalele inapoi.

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Da ... trageai 5 ore sa scufunzi un jucator :D:D:D

Gresesti: timpul este cel mai valoros! Banii ii poti face dar spune-mi daca te poti intoarce in timp sa mai castigi macar o secunda? Eu as vrea sa ma intorc cu 5 ani in urma si cei care joaca acest joc ma inteleg de ce.

15. =CASS=

=CASS= Junior Expert

Mie unul mi-a scazut damage-ul cu 200 - 250 la cava..si nu doar mie ..e tot o problema? Sau asa va ramane?

16. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Si eu am aceeasi problema. Eu cred ca ei scad damage-ul sa-ti ofere un gem/rubin (tot de damage) care o sa-l bage in payment cu 10-20-30 euroi si pe ala o sa-l echipezi pe punti. Rusine sa le fie pentru "inovatiile" astea de 2 bani.

Interesant Tapet-ul de pe harta marii. Eu zic sa bagati si vreo 2-3 tapet-uri in payment, ca sunteti in stare de asa ceva . Mai multe modele aveti aici : https://www.google.ro/search?q=tape...SB7Qbd5oDoCA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=785

Modificat ultima dată: 11 Sep 2014
    SeafRO apreciază asta.
  17. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Te inseli, daca ai sti ce muncesc astia de la BugPoint in paint, sunt experti :D

Noltisor-RO apreciază asta.
  18. SeafRO

SeafRO Duce forum

Mie imi place cel cu floricele roz si grena. Cred ca s-ar potrivi pe"presul" marii. :cool:
    :D:D:D

19. -Anubis-

-Anubis- Guest

Raspunsul este AICI

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.