Sugestie Upgrade Tunuri

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de _Lαпĭѕтεя_, 29 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _Lαпĭѕтεя_

_Lαпĭѕтεя_ Începător forum

Am observat ca in ultimul timp tunurile voodoo au devenit nefolositoare pentru aia care deja sunt full painbrigger asa ca propun sa faceti in asa fel incat sa putem evolua 60-urile in voodoo nivel 0 sa putem avea si noi astia mai slabi macar un nivel mediu. Am observat ca in cadrul eventului Topirea zapezii au pus un tun voodoo cu 75 de cristale. A fost ok doar ca pe mine m-a costat vreo 850k perle sa iau 35 de tunuri pentru ca nu aveam cristale si a trebuit sa cumpar. Pretul cristalelor este foarte mare pentru cei ce nu au rabat si pe langa asta abia se farmeaza.

2. DAD2000

DAD2000 Scriitor în devenire

pro

_Lαпĭѕтεя_ apreciază asta.
  3. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

pro, creeaza si un sondaj ca lumea cand citeste topicul tau sa si lase un vot altfel nu vei sti cu adevarat cati sunt de acord cu ideea ta.

4. _Lαпĭѕтεя_

as face dar nu stiu

5. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

pt lanister va rugam sa transformati tunurile de 55 in ciocane lv 5 :)))

6. (Laura)

(Laura) Novice forum

Te-ai gandit mult la ce ai scris ? sigur nu le convine nimanui .. uni au dat bani pe tunuri voodoo-urii ca sa aibe si la nivel 5 , iar tu vrei ca alea de 60 la nivel 5 sa le transforme in tun voodoo nivel 0 . :))) baga si tu bani ca sa fi in rand cu altii, sau daca nu joaca famerama. :)

7. _Lαпĭѕтεя_

Daca stai putin sa te gandesti si amiralele au fost pe bani si 50-urile au fost pe perle su abia le faceai, iar acum sunt pe gold. Ce vina am eu ca luna de luna apar 10 variante de tunuri, iar cu bagatul banilor e decizia fiecaruia cum si cat de repede evolueaza. In alte jocuri nu trebuoe sa donezi ca sa ajingi la un nivel mediu. Aici din pacate iti cere bani cand apesi "Start joc". Eu sunt de acord cu tine ca altii au bagat bani sa le aiba, dar acum au devenot useless pentru voi astia care bagati euro si dolarei. Tu personal ce folosesti? Dupa parerea mea numai ciocane painbgrigger si firestorm. Voodoo a devenit ultima prioritate pe nava ta

8. _Lαпĭѕтεя_

Jocul trebuie readus pe picioarele lui cum era odata. Astia care aveti nave mari va bateti intre voi de ani de zile. Nu mai apare nici un personaj nou. Actiunea jocului se invarte doar in jurul catorva playeri

marinarul†acutGo® apreciază asta.
  9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea a fot deja inaintata mai departe. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.