Feedback Vânătoarea pentru Dead October

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de axel, 27 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

Draga dupa cum vezi si cei ce ar trebui sa ne dea o veste ceva raspund lafel de bine cum merge si jocul

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Nimeni. Cel putin nu in aceste momente.
    Discutiile legate de compensatii pentru unele probleme tehnice sunt inca premature atunci cand ele nu sunt fixate - cum compensezi cat timp nu stii care sunt daunele (pe ce durata de timp s-au extins?)?

3. axel

axel Team Leader Team Seafight

Nu va exista niciodata un info de la un dezvoltator care sa spuna: uite fac modificarea aia, si aia, si acolo a puscat fiindca dincolo nu stiu ce s-a intamplat; o sa investighez - imi ia catva timp ca sa imi dau seama de ce si cum, etc. Daca asta va doriti, cu parere de rau, nu va putem oferi astfel de informatii.

Eforturile de dezvoltare sunt impartite intre rezolvarea problemelor stringente si migrarea la unity.
    Prin urmare, da, exista cineva care se ocupa si de problemele de natura tehnica pe care le experimentam cu totii. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre ce se rezolva si cand, puteti sa lecturati rubrica de patch. In cursul zilei de astazi a avut loc un patch care probabil va imbunatati lucrurile. (fingers crossed)

Cataleya apreciază asta.
  4. mydyla

mydyla Conte forum

o mica informatie , cat de cat sa nu parem ca urlam ca lupii la luna , nu ne aude nimeni nu ne vede nimeni :)
    nu am pretins detalii tehnice .... :)

5. Deneb

Deneb Avansat

int4.seafight.com refused to connect adica nu se mai conecteaza deloc. ca si cand n-ar exista. bravo baieti

6. Cataleya

Cataleya Guest

Evenimentul a luat sfârșit. Vă mulțumim pentru participarea voastră in această rubrică
    Subiect închis.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.