Viteza la castele

Discuție în 'Ajutor' creată de ☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞, 26 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞

☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞ Scriitor în devenire

Dupa cum am inteles la pupa nu mai e bine daca facem castelul de viteza dar la prova imi poate spune si mie cineva ce castel ar trebui sa fac sa mearga nava mai repede locuri carmaci sau chila?

2. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

daca citesti cu atentie..locuri pt carmaci iti mareste viteza cand e nava avariata pe cand chila o mareste chiar si atunci cand e normala...succes Chila e raspuns corect;)

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Carmaciul era bun pentru bataie, dar nu ai ce slot sa mai folosesti ( ca ai nevoie de rampa+chila+reductie ) . Iar carmaciul era bun daca ai micro/macro skills, pentru ca te ajuta sa faci fata mai multor jucatori in luptele pvp (aveai pana la 60% viteza in plus cand aveai nava avariata ). Si acum daca l-ar modifica inapoi as renunta si la reductie pentru a activa carmaciul; Sau sa mute Carmaciul sa-l poti activa la un slot vodoo.

Acum iti recomand sa upgradez chila, carmaciul dupa AMS update = 0.

Modificat ultima dată: 26 Apr 2014
  4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Iti recomand sa nu mai faci castele de viteza fiindca au valoare fix 0 dupa noile modificari. Eu le-am facut iar unul care are abilitatile pe viteza trece pe langa mine ca rapidul pe langa melc. Si-au batut joc de noi si ne-au furat pe fata iar acum se asteapta sa ii si platim pentru asta.

Modificat ultima dată: 3 Mai 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.