Voucher

Discuție în 'Ajutor' creată de simi2, 6 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. simi2

simi2 Mogul forum

Ce ne ofera acest voucher cadou? Tin sa va spun ca l-am activat si nu se vede nimic la jurnalul de bord. De altfel nu se mai vad la jurnalul de bord nici sumele pe care le oferi la licitatie la piata si nici obiectele castigate. Poate verificati un pic si chestie asta.

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

2 zile favoarea reginei, asta am auzit ca da voucher-ul.

3. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Voucher-ul va ofera 2 zile Favoarea Reginei.

4. lascarica79

lascarica79 Novice forum

unde gasesc voucher_ul multumesc

5. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Aici!

6. simi2

simi2 Mogul forum

sper sa nu uitati de problemele mentionate mai sus legate de jurnalul de bord

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Codul voucher va ofera, dupa cum s-a precizat deja, buff-ul QL pentru 2 zile. Jurnalul de bord ar trebui sa arate cam asa:
    voucher.jpg
    Pentru verificarea activarii voucher-ului va rog sa sesizati suportul, daca nu aveti acel log in jurnal.

Nu vad sa existe probleme cu vizualizarea sumelor licitate.
    licitatie.jpg
    Va rog sa detaliati problema.

8. simi2

simi2 Mogul forum

ieri am licitat de vreo 3 ori si nu mi-au aparut in jurnal ofertele trimise si nici obiectele castigate. ulterior am activat codul voucher si la fel nu am putut vedea in jurnal ce anume continea acest voucher. de aceea am deschis acest post.

9. simi2

simi2 Mogul forum

am licitat din nou acum si se pare ca problema s-a rezolvat. multumesc.

10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.