WoW Level 22

Discuție în 'Ajutor' creată de **buLLeTT**, 28 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

e eroare cum sa ai level 22 cand exista 20 levele??:)):))

3. victor

victor Junior Expert

da este o eroare eu am cumparat probele pana la lvl 23 si nu puteam face misiunile eveniment, am trimis la suport si mi au spus motivul ptmisiuni am lvl mai mare decat cel actual din joc ,am facut o cerere sa ma dea la lvl 20 iarasi doar ca am pierdut perele cu care am cumparat probele

4. BoBo

BoBo Junior Expert

Simplu,a cumparat problele de pirat,alea costa 14.000 perle sa o cumperi daca nu ma insel si primeste 16.000 in schimb,deci un profit de 4k perle pentru el.

5. victor

victor Junior Expert

eu am primit doar ep de care nu am nevoie:)

6. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

daca te uiti mai bine sa cumperi nivelul daca ai deja 20 costa 140k perle nu 14k

7. BoBo

BoBo Junior Expert

Probabil oi fi vazut eu gresit,se mai intampla..

8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Am un prieten care are lvl 25 si nu a cumparat nici un lvl :)

9. victor

victor Junior Expert

a facut probele doar ca ce ajuta daca lvl maxim este 20:)) si daca contul amicului tau va fi verificat cu siguranta va fi interzis , si nici misiunile zilnice nu le poate face pierde ceva perle:)

10. Spirit_Breaker

Cum sa fie interzis daca s-a trezit cu lvl 25 si nu poate sa faca misiuni de event? :)))

11. victor

victor Junior Expert

eu stiu ce raspuns am primit de la suport referitor la problema mea de lvl 23 doar ca eu am cumparat in perle ,,si ce am castigat ...doar perle lipsa:( poate la el e alta problema ,la mn a fost vina mea:), referitor la misiuni nu mai poti face pt ca esti peste lvl 20 harta

12. Spirit_Breaker

E un bug pe care cei de la dep teh ar trebui sa-l rezolve

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Exista la acest moment o eroare care permite jucatorilor sa acceada la nivele de pirat mai mari decat 20. Nu este un update. Daca aveti o astfel de problema va rog adresati-va suport-ului si cereti o verificare.

Succes!

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.