Zilele de jaf pentru ce le-ati bagat fratilor?

Discuție în 'Ajutor' creată de ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪, 10 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Simpla intrebarea am si eu pentru dumneavoastra: pentru ce ati bagat acest event atata timp cat sabia nu-si face niciun efect?fara acel cerc sub tine si nimic nu se vede cu ea,nici pe jucatori nici pe nave nu creste dmg?Nu se vede asta nici acum de cand s-a bagat?

2. mai nou de la restart insulele is pustii. nu mai au cadoace :))

3. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Pai daca nu se platesc taxele si impozitele pe ele ... confiscate, ce e de gluma cu fiscul??? eee mama lor de insule

4. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Oricum la cati suntem de multi intr-o harta ce are daca ne si contorizeaza cineva de cate ori scufundam si suntem scufundati... sa se dea si premii, pt cel mai scufundat jucator.... dar sa fie surpriza surpriza ca altfel aia mari nu mai stiu ce sa faca cu cei micuti ... cred ca ii vor regenera sa nu moara inatea lor ....

Modificat ultima dată: 11 Dec 2016
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.