Feedback Runda de discuţii: Anne Bunny

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Altair=, 9 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi,

Aici puteţi comenta evenimentul Anne Bunny 2020.
    Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre!

Distracţie plăcută!

2. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

dam si noi drumul la joc ?
    navele se blocheaza pe harta si nu poti sa faci nimic

3. ™VέNǿM™®♂

™VέNǿM™®♂ Novice forum

s-au dat pe la 10.. mai cauta prind jurnal.munitie frangatoare de inimi

4. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Mda..Am gasit intr-ul final..

5. Dʀᴀɢᴏs

Dʀᴀɢᴏs Începător forum

Noul design de navă „Siren's Call” are următoarele bijuterii:
    • Rubin perfect: Daune tun: +25%
    • Cuarț roz perfect: Probabilitate de lovitură: +12.5%
    • Lapislazuli perfect: Hitpoints: +125000
    • Aquamarin orbitor: Prevenție daune: +24%

La piata vad un design cu pietre total diferite !

6. este doar la clasament

=Altair= apreciază asta.
  7. Indus

Indus Talent de excepţie

Da, nava se poate obtine in cadrul eventului, de la clasament .

8. D.E.D.E

D.E.D.E Începător forum

Buna ziua....se pot baga ceva nave de event???sunt prea putine nave.Iar la nava de convoi nustiu unde e probabiliateta de a primi o emblema antica,eu am facut 20 pana acuma si nu am primit nici o emblema :)))

9. axel

axel Team Leader Team Seafight

Multumim pentru feedback.
    A fost transmis deja ca jucatorii doresc o rata de spawn mai mare pentru navele de event.
    Legat de probabilitatea de primire a emblemei antice, sansa este mica. FAQ-ul a fost actualizat corespunzator. Nu va pot oferi un procentaj, insa din experienta evenimentelor trecute, o sansa mica ("a small chance") inseamna ca probabilitatea este foarte scazuta.

10. kostzy

kostzy Expert forum

a "decedat" jocul?

11. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Din experienta evenimentelor trecute... Alea au ramas trecute...Nu mai vedem noi evenimente de alea..Totul se rezuma la card acuma.Profita si BP de pandemia asta..Lumea e acasa..izolata/carantina,si daca tot se joaca macar sa consume banii de pe carduri ..

GostRO apreciază asta.
  12. GostRO

GostRO Avansat

LOST CONNECTION!

13. axel

axel Team Leader Team Seafight

Are loc un synk. Mai multe detalii aici.

14. Ica

Ica Junior Expert

E un pic dificil ca s-au scos perlele de la toate navele de event in afara de admiral.

15. mydyla

mydyla Conte forum

.... foarte zgarciti de vreo cateva luni incoace cu navele .... si cele obisnuite si cele de event ...de ce ?
    acum sa facem rost de embleme pentru harta eventului .... tragem la nava de convoi ... pentru 1 emblema trebuie sa omor mai mult de n+1 nave ??? .... am 13 si nu am vazut nicio emblema ...:)

16. *nann*

*nann* Junior Expert

Vreo informatie legata de Recompensa Corsarului? (Va rog bagati Banana Joe la Recompensa Corsarului. :))

17. ROF

ROF Scriitor în devenire

Buna ziua ,

Dupa ce am facut un foarte mare numar de Fregată ONTC, nu am primit nici un tun Firestorm lvl 4.

Poate actualizati probabilitatea de la nimic la "... marisoara :) "

18. Daca ati putea mari rata de aparitie a NPC-urilor event pe harta mari ar fi un event aproape decent ;)

ROF apreciază asta.
  19. same!

Tэxᴀک și ROF apreciază asta.
  20. blondu007

blondu007 Novice forum

Buna seara,

Am distrus 363 de Fregata ONTC din care.... in prima zi am primit un lot de 8 tunuri firestorm nivel 4( din primele 50 de barci, cred), iar de doua zile nu am primit nimic. daca ar fi sa calculam sansa de drop... 1:363=0.00275

Am distrus 472 Nava de Convoi HMS din care am primit ( o sa rotunjesc la numarul mai mare) 25 de embleme. daca ar fi sa calculam sansa de drop... 25:472=0.0529

Practic, exista - o sansa la 363 de barci(specifice) scufundate sa primim tunuri ;
    - o sansa la 19 barci(specifice) scufundate sa primim o emblema

Propun introducerea de drop de perle sigur la barcile de event, cel putin la cele mentionate mai sus.. pe langa acea ``mica sansa`` de a dropa perle existenta.

Dropul de cristale/ cufere este super.

Multumesc anticipat,

Un jucator.

Modificat ultima dată: 13 Apr 2020
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.